Last news in Fakti

28 Декември, 2014 19:07 1 109 0

Манчестър Сити се издъни срещу Бърнли

  • бърнли-
  • манчестър сити-
  • фернандиньо-
  • силва

Гражданите водеха с 2:0 срещу Бърнли, но гостите измъкнаха равенството

Манчестър Сити се издъни срещу Бърнли - 1
Снимка: БТА/XINHUA
Манчестър Сити се изложи много здраво срещу новака Бърнли и изпусна два гола аванс на свой терен, за да врътне реми 2:2 в среща от 19-ия кръг на Висшата лига, която се игра на "Етихад". И макар Йоветич да е възстановен и да попадна в групата на домакините, Мануел Пелегрини реши отново да заложи на Милнър като централен нападател и на Насри, Силва и Навас зад него. 

Силва откри в 23-ата минута, а Фернандиньо удвои аванса на домакините в 33-ата минута, като асистенциите за попаденията отново бяха дело на полузащитници - Навас и Насри последователно.

За гостите попадение вкара Бойд в 47-ата минута, а в 81-ата минута Барнс попари здраво домакините и им отне победата.

След този мач Сити е с 43 точки на второто място в класирането, като тимът е на три точки от лидера Челси, който се препъна срещу Саутхямптън. Ако Сити бе спечелил мача, тогава щеше да е само на точка от лондончани. С това равенство отборът прекъсна впечатляващата си серия от 9 поредни победи във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА