Last news in Fakti

29 Декември, 2014 16:11 1 129 0

Венгер уверен, че Арсенал ще завърши в топ 4

  • арсен венгер-
  • арсенал-
  • висша лига

Арсенал заема петата позиция във временното класиране на Висшата лига

Венгер уверен, че Арсенал ще завърши в топ 4 - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Арсенал Арсен Венгер изрази своята увереност, че тимът му ще финишира в топ 4 на английското първенство.

В момента „топчиите“ заемат петата позиция във временното класиране на Висшата лига, като имат равен брой точки (33) с четвъртия Саутхемптън.

„Правим го в последните 17 години, така че сме убедени, че отново можем да завършим в топ 4. Саутхемптън, Тотнъм и Манчестър Юнайтед също са отбори, които ще се борят за челните позиции“, заяви Венгер, цитиран от Goal.com.

„Когато погледнете класирането, ще видите, че всички ще се борят здраво за челните позиции. Аз обаче имам вярата, че ще се класираме в топ 4”, сподели още Венгер.

На 1 януари лондончани гостуват на Саутхемптън в среща от 20-ия кръг на Висшата лига. Арсенал е записал три победи в последните си четири мача от първенството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА