Last news in Fakti

30 Декември, 2014 12:00 616 0

Славчев с дългоочакван дебют

  • славчев-
  • дебют-
  • спортинг

Българинът игра като титулюр за Спортинг в мач за Купата

Славчев с дългоочакван дебют - 1
Снимка:pfclitex.com

Българският полузащитник Симеон Славчев най-после дебютира за Спортинг (Лисабон) в официален мач.

Бившият футболист на Литекс беше привлечен преди началото на сезона, но до момента така и не получаваше шанс за изява от старши треньора Марко Силва.

Този път обаче Славчев игра в двубоя от турнира за Купата на лигата срещу Витория Гимараеш, спечелен от Спортинг с 2:0. Българинът беше титуляр и остана на терена до 60-ата минута, когато отстъпи мястото си на Уалисон Тейшейра.

Гостите поведоха рано с гол на Хелдон още в 5-ата минута. Домакините заиграха по-силно след почивката, но в последните секунди резервата Осман Драме затвърди успеха на Спортинг.

С успеха си, отборът на Симеон Славчев поведе в група "С" с 3 точки. Белененсес и Боавища имат по 1 точка, а Витория Сетубал и Витория Гимараеш са с нулев актив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА