Last news in Fakti

30 Декември, 2014 16:29 702 0

Бодуров отново с цял мач при загуба на Фулъм

  • бодуров-
  • фулъм-
  • брайтън-
  • загуба

Българският национал дори имаше шанс да отбележи попадение

Бодуров отново с цял мач при загуба на Фулъм - 1
Снимка: mfcfulham.com
Николай Бодуров игра като титуляр за отбора на Фулъм при загубата с 0:2 срещу Брайтън в мач от 24-ия кръг на Чемпиъншип. Поражението остави лондончаните на 17 място в генералното класиране, докато гостите от Брайтън и Хоув се измъкнаха от зоната на изпадащите.

Бодуров започна в стартовите 11 и остана на терена цял мач, като дори имаше шанс да се разпише в средата на първото полувреме, но неговият удар с глава след центриране от корнер прелетя край гредата на гостите.

Те пък се възползваха от своите положения през второто полувреме, като Адриан Колунга вкара от дузпа след близо час игра на "Крейвън котидж", а Соломон Марш добави в мрежата на Маркъс Бетинели подаване на Жоао Карлос Тейшейра.

Фулъм е на пет точки от зоната на изпадащите в Чемпиъншип след две поредни поражения по време на празничната програма. На 3 януари лондончаните ще играят отново като домакини, този път срещу Уулвърхемптън.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА