Last news in Fakti

30 Декември, 2014 17:29 856 1

Григор: Искам титлата в Бризбейн!

  • димитров-
  • турнир-
  • бризбейн

Обичам надпреварата, допълва тенисистът

Григор: Искам титлата в Бризбейн! - 1
Снимка: БТА/АР
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров за трета поредна година ще участва на турнира в Бризбейн (Австралия) в началото на сезона. При дебюта си в състезанието през 2013 година хасковлията достигна до финала, където отстъпи пред Анди Мъри. Миналата година Димитров загуби във втория кръг от хърватина Марин Чилич - настоящия шампион на US Open. Тази година подгряващият за Australian Open турнир започва на 4 януари. Турнирът от "Големия шлем" в Мелбърн пък ще се проведе от 19 януари до 1 февруари.
 
"Това ще бъде третото ми участие в състезанието и това определено е турнир, който помня. Това е турнир, на който започна един от първите ми големи пробиви и винаги се вълнувам, когато излизам на този корт ("Пат Рафтър Арена" - б.р.)", сподели Димитров пред сайта на надпреварата в Бризбейн. "За мен крайната цел е да го спечеля. Обичам този турнир и определено искам един ден да го спечеля", добави първата ракета на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охх

    0 0 Отговор
    Той и Кубрат искаше титлата ... Даже четирите ... Не казвай хоп, преди да скочиш - на лошо е. Нещо много се разприказва, Григорий ...