Last news in Fakti

1 Януари, 2015 11:41 691 0

Краев намери място в престижна класация

  • божидар краев-
  • левски-
  • ювентус

17-годишната надежда на Левски може да заиграе в Ювентус или Манчестър Сити

Краев намери място в престижна класация - 1
Снимка: levski.bg

Младият техничар на Левски Божидар Краев попадна в престижна класация на талантите от Източна Европа, които са готови да залеят големите клубове на Запад.

Според анализаторите от sport360.com Краев е третият най-млад от изгряващите звезди на световния футбол от Източна Европа. Младокът кара вече проби в Ювентус, а през януари ще бъде пробван и от английския гранд Манчестър Сити.

В материала се говори и за интерес на Барселона, където е играл най-големия български футболист Христо Стоичков.

"Той е технически брилянтен плеймейкър и се е научил на футбол от испанската школа. Има иберийското око за подаване и бързо придвижване с топката, а типично по славянски изпипва естетически отиграванията си и това го прави един от най-обещаващите млади играчи от Източна Европа", пишат от изданието.

Сред най-горещите нови имена се нареждат още Кристиан Бйелик от Легия Варшава и Лука Йович от Цървена звезда, които са следени съответно от Арсенал и Пари Сен Жермен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА