Last news in Fakti

10 Януари, 2015 16:03 697 0

Левски си осигури услугите на румънски защитник

  • левски-
  • защитник-
  • емил нину

Емил Нину потвърди трансфера си при сините

Левски си осигури услугите на румънски защитник - 1
Снимка: БТА

Защитникът на румънския Университатия Клуж Емил Нину е сигурно ново попълнение на българския Левски.

Румънският футболист сам потвърди новината за трансфера си пред румънското издание stiridesport.ro.  Той може да се подвизава във всяка една зона на защитата. Нину призна, че към него е имало интерес от много клубове, но от Левски единствени са изпратили писмена оферта с реални параметри.

„Искам да благодаря на всички от ръководството и треньорския щаб на Университатия за проявеното разбиране.  Треньорът ми се обади и ме помоли да остана.  Аз обаче имам бременна приятелка и ако бях отложил нещата за лятото можеше да е твърде късно.  Вярвам, че за мен ще е по-добре във България. Там не отивам като звезда, а за да се боря за мястото си.  Мога да се подвизавам както в центъра, така и по левия и десни фланг на защитата. Смятам, че за мен ще има опции.

В интерес на истината имах предложения от много отбори, но единствената писмена оферта дойде от Левски. В нея имаше конкретни параметри, иначе не бих напуснал Университатия по друг начин. Хората от Левски се свързаха с мен преди три дни. Явно вече са ме следили, тъй като ме познаваха добре. Радвам се само, че напускам Университатия през парадния ход, а не през задния.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА