10 Януари, 2015 16:39 856 0

Божидар Краев: Патрик Виейра ми даде много ценни съвети

  • божидар краев-
  • манчестър сити-
  • левски

Юношата на Левски се завърна от пробите в Манчестър Сити

Божидар Краев: Патрик Виейра ми даде много ценни съвети - 1
Снимка: levski.bg

Юношата на Левски Божидар Краев се завърна от Англия, където изкара проби в гранда Манчестър Сити.

Футболистът заяви, че е останал впечатлен от условията в базата на  „гражданите“, както и от отношенията между играчи и треньори. Той е бил трениран от Патрик Виейра, който му дал ценни съвети за това как да подобри играта си.

„Пробите минаха нормално и аз се чувствам добре. Базата беше извънземна. Най-силно впечатление обаче ми направиха отношенията между самите футболисти.  Всички се уважават и си помагат, има колегиалност.  Има огромен респект към треньора. Участвах основно в тактически тренировки. Тренира ме Патрик Виейра, а той е огромен професионалист. Той е страхотен човек и ме адаптира в отбора, постоянно ми даваше съвети.

След пробите в Сити и Ювентус научих, че трябва да си наистина огромен професионалист. Нямам представа какво ще стане. Трябва да питате мениджърът ми Джон Ингълс. Ако има интерес ще изпратят допитване до клуба. Още днес ще се присъединя към Левски в Сандански. Имам тригодишен договор с отбора и желая да се развивам на „Герена“. Искам да радвам „сините“ фенове.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА