10 Януари, 2015 20:21 1 224 1

Бастия нокаутира ПСЖ след зрелищен обрат

  • псж-
  • бастия-
  • франция

Корсиканците обърнаха парижани, след като губиха с 2:0

Бастия нокаутира ПСЖ след зрелищен обрат - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Пари Сен Жермен претърпя загуба от 4:2 в гостуването си срещу Бастия от 20-ия кръг на френската Лига 1.

Срещата започна отлично за гостите. В 10-та минута Кабай изведе Моура сам срещу вратаря и той без проблеми откри за 0:1. В 20-та минута Рабио се възползва от грешка в защитата на домакините и отбеляза за 0:2. Постепенно играчите на Бастия започнаха да стабилизират играта си и започнаха по-често да поглеждат към противниковата врата. В 32-та минута те получиха право да изпълнят дузпа, следа като Ван Дер Вийл отклони центриране в наказателното поле с ръка. Будебуз реализира наказателния удар за 1:2. Домакините изравниха  в 45-та минута, когато Модесто засече с глава центриране от корнер и направи резултата 2:2.

Второто полувреме премина под доминацията на Бастия. Домакините стигнаха до пълен обрат в 56-та минута, когато мощен шут на Палмиери попадна във вратата на Душес за 3:2. Футболистите на ПСЖ опитаха да подложат противниците си на натиск и шут на Моура попадна в гредата на Ареола. Играчите на Бастия дочакаха своя момент в 89-та минута. Тогава хубава контра-атака завърши с центриране на Кейта, което намери Палмиери и той отбеляза за 4:2.

След този резултат ПСЖ остава на 3-то място в класирането с актив от 38 точки. Бастия е на 14-то място с актив от 21 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Утре!МОНАКО-БОРДО!