Last news in Fakti

11 Януари, 2015 17:34 738 0

Интер разби Дженоа

  • интер-
  • дженоа-
  • италия

Нерадзурите победиха с 3:1

Интер разби Дженоа - 1
Снимка: БТА/АP

Отборът на Интер спечели домакинството си срещу Дженоа с 3:1 в мач от 18-тия кръг на Серия А.

Домакините доминираха срещата от самото й начало и във 2-та минута Икарди изпусна положение сам срещу вратаря Перин. Футболистите на Дженоа отвърнаха с мощен шут на Антонели, спасен от Ханданович в 7-та минута. В 12-та минута Икарди стреля от въздуха, Перин изби но при добавката Паласио вкара за 1:0 в полза на Интер. В 39-та минута Икарди се възползва от центриране от корнер и с глава отбеляза за 2:0.

Дженоа започна по-добре второто полувреме и Лестиен уцели гредата на Ханданович. При едно изчистване в тъч пък Андреоли нацели своя треньор Манчини, който буквално бе повален на земята. Все пак той бързо се съвзе и прие всичко с усмивка. В 85-та минута Коща отправи мощен шут, отразен от Ханданович. Топката обаче попадна в краката на Ицо, който от близо отбеляза за 2:1. В 87-та минута Видич засече с глава центриране от корнер и отбеляза за 3:1.

След този резултат Интер се намира на 10-то място в класирането на италианския шампионат с актив от 25 точки. Дженоа са 6-ти с актив от 27 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА