Last news in Fakti

18 Януари, 2015 18:30 887 0

Милан пак се издъни на "Сан Сиро"

  • милан-
  • серия "а"-
  • освирквания

Феновете изпратиха "росонерите" и Пипо с бурни освирквания

Милан пак се издъни на "Сан Сиро" - 1
Снимка: БТА/ AP

Посредственото представяне от началото на сезона за тима на Милан продъллжава и днес. Момчетата на Пипо Индзаги изнесоха много слаба продукция и претърпяха поражение с 0:1 на своя "Сан Сиро" от Аталанта в среща от 19-я кръг на Серия "А".

Капитанът на гостите Херман Денис бе точен в 18-ата минута със своето четвърто попадение за сезона и първо далеч от Бергамо. То от своя страна бе напълно достатъчно за изковаване на успеха. Това бе и второ поредно поражение на Милан на собствения им стадион.

Наставникът на "червено-черните" Филипо Индзаги пък за първи път в кариерата си бе изгонен и пратен на трибуните. Това се случи, след като изпусна нервите си и изрита топката в 80-ата минута.

“Росонерите” имат едва една точка от началото на година при гостуването на Торино, където обаче изиграха един от най-слабите си мачове последното десетилетие. Преди това отстъпи с 1:2 на Сасуоло, а днес играчите на домакините бяха изпратени с бурни освирквания от над 35 000 свои тифози по трибуните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА