Last news in Fakti

19 Януари, 2015 15:10 964 0

Валери Божинов: Искам да се върна в националния отбор и да оставя следа

  • валери божинов-
  • тернана-
  • национален отбор

Нападателят има голямо желание да играе в мача срещу Италия

Валери Божинов: Искам да се върна в националния отбор и да оставя следа - 1
Снимка: Twitter, Ternana Official

Българският футболист на втородивизионния италиански Тернана Валери Божинов заяви, че има голямо желание да се върне в националния отбор по футбол.

Нападателят започна отлично новата година в Серия B, след като отбеляза два гола за победата на своя тим срещу Кротоне. Пред „Гонг“ Божинов заяви, че има огромно желание да вземе участие в мача на България от квалификациите за Евро 2018 срещу Италия.

„Доволен съм от двата гола и старта на годината. Истината е, че трябват много труд и работа, за да се стигне до головете. Не крия, че приемам идването си в Тернана като трамплин. Така беше и с отбора на Левски, който ме върна във футбола. Сега искам да се върна там, където съм бил и където мечтая да бъда – в Серия А.

Относно националния отбор, ако се представям добре и ако съм в добра форма, нещата ще се получат. Искам да съм част от националния отбор не само за мача с Италия, ами и по принцип. Не желая да се натискам или натрапвам на някого, но мисля, че ако съм в добра форма треньорите ще ме извикат. Ние сме страна с малко качествени футболисти, така че се викат хората, които са в добро състояние. Мачът с Италия би бил много специален с мен. Искам да ги победим и да оставя следа след себе си.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА