Last news in Fakti

31 Януари, 2015 11:30 761 0

Милан се подсили с Антонели

  • милан-
  • дженоа-
  • антонели-
  • серия "а"-
  • серия "а"-
  • кризата

Росонерите търсят всеячески изход от кризата

Милан се подсили с Антонели - 1
Снимка: БТА/ AP

Намиращият се в криза тим на Милан се подсили с капитана на Дженоа Лука Антонели, който пристигна под наем, но все още не е ясно дали ще има задължителна опция за откупуване през лятото.

Това е пети футболист този зимен прозорец, който пристига при миланския гранд с надеждата да му помогне да подобри представянето си в италианската Серия "А".

27-годишният играч прекара четири година в Генуа, след като бе привлечен от Парма. Този сезон той има 19 мача и три попадения в калчото. За "грифоните" общо има 103 мача и 8 гола в италианския шампион от 2011 година досега.

В това време защитник на Милан Пабло Армеро пък най-накрая се съгласи да премине в Дженоа и именно това негово действие позволи трансфера да стане факт.

Преди него Адриано Галиани привлече още Алесио Черчи от Атлетико Мадрид, Сусо от Ливърпул, Матия Дестро от Рома и Салваторе Бокети от Спартак (Москва).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА