Last news in Fakti

4 Февруари, 2015 17:56 744 0

Локо София загуби от чехи в Турция

  • локомотив софия-
  • контрола-
  • прибрам
Локо София загуби от чехи в Турция - 1
Снимка: БТА
Отборът на Локомотив (София) загуби с 0:2 от чешкия Прибрам в първата си проверка в Турция.Това е общо трета контрола за столичани, които бяха записали победа и хикс в началния етап на подготовката си. Най-доброто положение за “червено-черните” дойде след удар с глава на Камен Хаджиев в 41-ата минута, но стражът Бохач спаси. Преди това Ливраменто стреля над гредата от добра позиция.

Второто полувреме започна с два бързи гола за 10-ия в Чехия. Нападателят Беднарж, който се появи на почивката първо се разписа отблизо с глава в 48-ата минута, а седемминути по-късно удвои от дузпа. Той е бивш играч Уест Бромич и Лестър, като до тази зима бе част от Славия (Прага).

"Червено-черните" така и не намериха отговор на по-добрата игра на съперника, а в последните минути ситуацията им се усложни, след като Димитър Велковски се контузи, а вече всички смени бяха извършени.

Двубоят заедно бе изгледан от ръководните фактори на "железничарите" - Георги Марков, Кристиян Добрев и Чавдар Цветков, както и тези на Левски - Иво Тонев и Георги Иванов-Гонзо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА