Last news in Fakti

5 Февруари, 2015 00:52 1 035 1

Ливърпул обърна Болтън за ФА Къп

  • ливърпул-
  • болтън-
  • фа къп-
  • стърлинг-
  • коутиньо

Мърсисайдци губеха с 1:0 до 86-ата минута

Ливърпул обърна Болтън за ФА Къп - 1
Снимка: БТА/АР
Ливърпул обърна с 2:1 Болтън на стадион "Рийбок Стейдиъм" и се класира за 5-ия кръг на ФА Къп. Домакините дръпнаха в резултата в началото на второто полувреме, когато Ейдур Гудйонсен вкара дузпа. Червените обаче възкръснаха като феникс в края на мача, когато първо Рахийм Стърлинг в 86-ата минута изравни, а в 91-ата минута Филипе Коутиньо донесе победата за Ливърпул и класира мърсисайдци в следващия кръг на надпреварата.

Като цяло срещата представляваше здрава битка за всяка една топка. Ливърпул контролираше играта през по-голямата част от мача, създаде множество положения, вкара два гола, тресна и две греди, като в крайна сметка се добра до победата.

Футболистите на Болтън заслужават само суперлативи за представянето си, но нямаха шанс да продължат напред. Трябва да се отбележи, че домакините играха около половин час в намален състав, след като Роджър Ийст бе изгонен в 66-ата минута.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    0 0 Отговор
    Толкова нерви не бях хабил.В Ливърпул има доста хора за гонене.Маркович и Шкъртел са пълна скръб, за Балотели ,който не игра и слава богу да не говорим.Джерард и той е далече от най -добрите си дни, но на него му е простено.Той е дал много на този отбор.Имаше много брак в пасовете на Ливърпул и много опити да се мине прец центъра на отбраната на Болтън ,където се скупчваха най много техни играчи.Гола стана когато Ливърпул направи нещо различно-прехвърлящ пас към Стърлинг.И той е много ялов добре ,че топката мина между краката на вратаря.Коутиньо и той на моменти е много саможив иначе има брилянтна техника и трябва да остане в отбора.Ливърпул тотално сгреши селекцията този сезон и сега много трудно ще наваксаме точките ,които загубихме в първите кръгове.Играем последователно с Евертън,Тотнъм,Саутхямптън и Манчестър Сити.Това са много тежки мачове, но да видим.Дано бием Евертън защото тази седмица играят тотнъм и Арсенал а те са малко пред нас и може да ги изпреварим.