Last news in Fakti

5 Февруари, 2015 01:00 1 788 0

Бастия спря от финал Монако за Купата на Франция

  • монако-
  • бербатов-
  • бастия-
  • купа на франция

Бербатов в сменен в продълженията на полуфинала

Бастия спря от финал Монако за Купата на Франция - 1
Снимка: БТА/АР
Бастия се класира за финала за Купата на лигата във Франция. Корсиканците отстраниха в полуфинален сблъсък Монако след 7:6 след дузпи, 0:0 в редовното време и продълженията.  Българският нападател Димитър Бербатов водеше атаката на домакините. Бившият ни национал беше подпомаган в офанзивен план от Жермен и Мартиал. 
 
Ако бяха спечелили, монегаските щяха за първи път от 2010 г. да играят за трофей в домашен турнир. Преди 5 години те паднаха от ПСЖ с 0:1 на финала за Купата на Франция. Домакините бяха в серия от три поредни победи над Бастия, но отстъпиха точно в най-важния момент. 
 
Редовното време завърши 0:0 и се стигна до продължения. И в допълнителните 30 минути гол така и не падна. В 96-ата минута Бербатов беше заменен от Лейвин Курзава.
 
Победителят от сблъсъка сега ще срещне в спор за купата ПСЖ. Столичани биха Лил с 1:0 в другия полуфинал и сега ще защитават трофея си от миналия сезон. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА