Last news in Fakti

5 Февруари, 2015 19:13 921 2

Левски показа класа, но не победи Лех Познан

  • левски-
  • лех познан-
  • турция

Сините направиха 2:2 с вицешампионите на Полша

Левски показа класа, но не победи Лех Познан - 1
Снимка: БТА

Левски направи равенство от 2:2 в контролата си срещу полския Лех Познан, която е част от подготвителния лагер на отбора в Турция.

„Сините“ започнаха много добре срещата и в 9-та минута бе отсъдена дузпа в тяхна полза за нарушение срещу Божидар Краев в наказателното поле на Лех. Тя беше реализирана от Домовчийски за 1:0. Полските футболисти стигнаха до равенство в 17-та минута, когато Убипарип се разписа от близо за 1:1. Малко по-късно Йевтич излезе сам срещу вратаря, но Йоргачевич отрази. В 32-та минута Левски получи втора дузпа след нарушение срещу Луис Педро. Ударът на Домовчийски обаче беше отразен от вратаря Гостомски. Нападателят обаче се реваншира в 36-та минута, когато засече с глава центриране на Бедоя за 2:1. В 38-та минута Енрикес от отбора на Лех бе изгонен за грубо нарушение срещу Цонев, но заради приятелския характер на срещата на неговото място влезе Бернарек.

Второто полувреме започна добре за поляците и далечен удар на Ковначки бе отразен от Йоргачевич. В 63-та минута Цонев изведе на много добра позиция Педро, който не съумя да отбележи от малък ъгъл. В 64-та минута удар с глава на Белаид мина покрай горната греда. Футболистите на Лех Познан достигнаха до равенството в 76-та минута. Те се възползваха от груба грешка на бранителя на „сините“ - Нину, която позволи на Йевтич да отбележи за 2:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вкоцев

    0 0 Отговор
    за сега добре
  • 2 шматков

    0 1 Отговор
    Левски ще покаже класа през 2029!