6 Февруари, 2015 17:05 2 033 0

Треньорът на Монако: Бербатов е нашата основна атракция

  • димитър бербатов-
  • леонардо жардим-
  • монако

Според Леонардо Жардим българинът стои в основата на всяко една нападение на неговия тим

Треньорът на Монако: Бербатов е нашата основна атракция - 1
Снимка: БТА/AP

Треньорът на Монако Леонардо Жардим се изказа изключително ласкаво за българския нападател на клуба Димитър Бербатов.

Според Жардим Бербатов е основната тракция на неговия отбор. За него той е изключително полезен, тъй като освен да бележи голове, се справя много добре и с изграждането на атаките.

„Бербатов не е просто обикновен нападател за нас. Той е нашата основна атракция в предни позиции. От него се иска не просто да вкарва голове, а да е в основата в изграждането на всяка една атака.“

В неделя „монегаските“ ще играят срещу Гингам в мач от френската Лига 1. Очаква се, че Бербатов ще е титуляр. Той игра при загубата на отбора с дузпи срещу Бастия в мач от Купата на лигата. Въпреки, че вече е на 34 години, българинът няма проблеми да играе през няколко дни.

„Не е лесно да играеш през 3-4 дни. Играчите ти трябва да са много добре подготвени физически, а аз се опитвам да гарантирам това.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА