Last news in Fakti

7 Февруари, 2015 12:30 1 370 0

Томов: БФС да осигури честна битка за титлата

  • александър томов-
  • цска-
  • бфс-
  • равноправие-
  • спонсор

Той заяви още, че ЦСКА се нуждае от голям спонсор от чужбина

Томов: БФС да осигури честна битка за титлата - 1
Снимка: БТА

Главният акционер на ЦСКА Александър Томов заяви, че Българският футболен съюз трябва да осигури честна битка за титлата в родното първенство и равноправие.

„Не винаги шампионатът е честен и не за всичко. Все още има проблеми със съдийството, неравноправно отношение. Важно е БФС да осигури честна битка, равно­правие в предстоящите мачо­ве, а не да се чувстваме ощетени, защото имаме три пъти повече картони, или защото има съдии, които слу­жат на този или онзи”, сподели пред вестник „Труд” Александър Томов.

Попитан кое е по-важно за ЦСКА – финансовото стабилизиране или титлата, силният човек на „Българска армия” отговори: „Това са двете страни на един и същи медал. Ако ЦСКА е в равноправно положение за базите, няма да има финансо­ви проблеми. Всички клубове са решили проблема, само срещу ЦСКА се прави дискриминация”.

Томов също, че за да се стабилизира финансово, ЦСКА се нуждае от голям спонсор. „Имаме два спонсорски договора за между 200 и 400 хиляди лева. ЦСКА се нуждае от голям спонсор. Не можем да си поз­волим това да е на ниска цена. Клубът става по-скъп всеки ден. Нищожен брой български компании могат да си позво­лят да дадат над милион евро, затова търсим в чужбина. А и най-добрите спонсори ще се появят, когато излезем на европейската сцена”, заяви Александър Томов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА