Last news in Fakti

7 Февруари, 2015 21:21 818 0

Дербито на Ливърпул остана без победител

  • ливърпул-
  • евертън-
  • мърсисайдско дерби-
  • джерард

Ливърпул и Евертън поделиха точките след 0:0

Дербито на Ливърпул остана без победител - 1
Снимка: БТА/АР
Евертън и Ливърпул направиха 0:0 в поредното мърсисайдско дерби, играно на „Гудисън Парк” и което бе от 24-ия кръг на Висшата лига. Това е много вероятно да бъде и последния подобен мач на Стивън Джерард. 

В двубоя нямаше много положения, но въпреки това държеше феновете под напрежение заради динамиката в играта и битката по целия терен. 

Джордън Айб удари греда за Червените, докато в края Шеймъс Колман би близо до попадение за Сините. В крайна сметка с точката Карамелите имат 27 точки и запазват 12-ата си позиция. Червените пък са с 39, като в момента са на 4 точки от Топ 4, но при победа на Манчестър Юнайтед утре, те ще станат 6.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА