8 Февруари, 2015 17:30 756 0

Бербатов игра цял мач при загуба на Монако

  • монако-
  • гингам-
  • лига 1-
  • димитър бербатов

Монако остава на пето място във френското първенство

Бербатов игра цял мач при загуба на Монако - 1
Снимка: БТА/ AP

Гингам победи Монако с 1:0 в среща от 24-ия кръг на Лига 1 и прекъсна серията на гостите от седем поредни мача без загуба в първенството.

Цял мач за „монегаските” изигра българинът Димитър Бербатов. Единственият гол в срещата бе дело на Дориан Левек, който се разписа в 51-ата минута.

В 22-ата минута пък домакините останаха с човек по-малко след директния червен картон на сенегалеца Мустафа Диало. Въпреки това Бербатов и компания не успяха да обърнат мача и пропуснаха прекрасна възможност да изместят Сент-Етиен от четвъртата позиция във временното класиране.

Тази вечер от 22:00 часа българско време ще се изиграе дербито на кръга между лидера Лион и шампиона ПСЖ. Разликата между двата отбора е 2 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА