9 Февруари, 2015 18:05 1 726 1

Владимир Кличко отказал 100 милиона, за да се бие с брат си

  • владимир кличко-
  • виталий кличко-
  • бокс-
  • 100 милиона-
  • отказ

Обещал съм на майка ми, че никога няма да се бия с Виталий, сподели боксьорът

Владимир Кличко отказал 100 милиона, за да се бие с брат си - 1
Снимка: БТА/ AP

Световният шампион в супертежка категория Владимир Кличко разкри, че е отхвърлил умопомрачителна оферта от 100 милиона долара, за да се бие с брат си Виталий.

Украинският боксьор разкри, че известният промоутър Дон Кинг му е предложил тлъст чек, за да се изправи срещу брат си, но той е отказал.

„Ще те направя богат – ми каза той. Много пъти ни е било предлагано да се бием един срещу друг, но ние направихме обещание на майка ми, че никога няма да го направим“, сподели Владимир Кличко, цитиран от Fansided.com.

„Тя ни каза – може да се боксирате, но ми обещайте, че никога няма да е един срещу друг. Парите не са всичко в живота. Аз обичам брат си толкова много“, заяви още боксьорът, който през месец ноември нокаутира българина Кубрат Пулев.

Владимир Кличко притежава поясите във версиите WBA, IBF, WBO и IBO, като има 63 победи и 3 загуби на професионалния ринг. Брат му Виталий, от своя страна, е кмет на Киев.

Със своите 17 поредни защити по-малкият от братята Кличко се нарежда на трето място във вечната класация в супертежка категория, като повече от него имат само Джо Луис (25) и Лари Холмс (20).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кралска Кобра

    0 0 Отговор
    Пълни глупости!Тия журналя ни вземаха за олигофрени!За 100 000 000мл. ще се бие и с баба си!