Last news in Fakti

9 Февруари, 2015 19:40 1 519 0

Ибрахимович към репортер: Не ми говори неподготвен! (ВИДЕО)

  • златан ибрахимович-
  • псж-
  • репортер

Шведът се заяде с репортер заради фактология

Ибрахимович към репортер: Не ми говори неподготвен! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/ AP

Златан Ибрахимович за пореден път напомни за себе си. Шведският нападател репликира на репортер след двубоя между Лион и ПСЖ от френското първенство.

Мачът завърши наравно 1:1, като Ибрахимович вкара от дузпа изравнителното попадение. Това бе втори гол за Златан в последните три мача в Лига 1, след като в края на януари той се разписа и срещу Сент-Етиен.

Репортерът обаче очевидно не бе запознат с това и го попита дали че чувства по-добре, след като се разписа за първи път от два месеца насам.

„Два месеца? Ами Сент-Етиен? Моля те, приятелю, спри. Ако не си сигурен с информацията си, не ми говори“, заяви Ибрахимович.

Лион е лидер във френското първенство с актив от 50 точки, следван от Марсилия и ПСЖ с по 48. Вижте любопитното видео:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА