Last news in Fakti

10 Февруари, 2015 12:57 759 0

Конте: Ще остана начело на Италия

  • конте-
  • тавекио-
  • италия-
  • национален отбор

Селекционерът на Италия отхвърли информациите, че ще напусне

Конте: Ще остана начело на Италия - 1
Снимка: БТА/АР
Селекционерът на Италия Антонио Конте обяви, че ще изпълни договора си с федерацията и няма да напуска поста, каквито информации имаше напоследък. Смяташе се, че специалистът е недоволен, след като трябваше да отмени заплануван лагер на тима, тъй като клубовете отказаха да пуснат своите играчи. Снощи обаче Конте разговаря с президента на местната асоциация Карло Тавекио и след това изясни ситуацията. 

„Намирам се в уникална и неочаквана ситуация, но отново ще кажа това, което винаги съм казвал. Започнах нещо в националния отбор и съм доволен от това. Вярвам, че тези ми думи ще сложат край на всякакви слухове, дали ще остана на поста или не” заяви Конте, който има договор до Евро 2016. 

„В дадена работа винаги се случват непредвидени неща и има трудности, но също така продължаваме да бъдем ентусиазирани и да се стремим да постигнем нещо неочаквано. Ще изпълня договора си, независимо дали това се харесва на някои хора или не” добави той. 

Босът на федерацията Карло Тавекио каза: „Ние инвестирахме много в Конте и това, което се пише са само слухове. Той трябва да си върши работата с това, което разполага, но нашите намерения са договорът му да бъде удължен, а не прекратен”.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА