Last news in Fakti

10 Февруари, 2015 13:59 757 0

Маями размаза Ню Йорк Никс

  • маями-
  • ню йорк никс-
  • нба-
  • антъни-
  • бош
Маями размаза Ню Йорк Никс - 1
Снимка: БТА/АР

Маями се наложи над Ню Йорк със 109:95 пред своя публика след страхотен мач на Крис Бош за Хийт и на Кармело Антъни за Никс. Загубата на гостите обаче се оказа двойна, защото освен поражението на терена, те остават за неопределено време и без своя лидер, който се контузи. Крис Бош отбеляза 32 точки, към които добави и 6 асистенции, а Марио Чалмърс добави 18 точки за "горещите", които отново играха без Дуейн Уейд.

Гардът на Маями лекува контузия в задната част на бедрото и пропусна поредна среща на своя отбор този сезон. За Ню Йорк Кармело Антъни бе на висота с 26 точки. Той обаче напусна паркета с болки в коляното. Той получи медицинска помощ и повече не се завърна обратно на площадката. Не е ясно колко сериозна е травмата му и колко време ще отсъства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА