Last news in Fakti

11 Февруари, 2015 19:57 1 080 0

Балотели: Усмихнах се само на феновете си

  • балотели-
  • радост-
  • фенове-
  • усмивка-
  • ливърпул

Италианецът направи кратък коментар в Истанграм след победния си гол срещу Тотнъм

Балотели: Усмихнах се само на феновете си - 1
Снимка: БТА/АР
Нападателят на Ливърпул Марио Балотели използва социалната мрежа Истанграм за кратък коментар след победния си гол срещу Тотнъм. Италианецът отнесе много критики за представянето си досега за Червените, но снощи влезе от пейката и най-после се отпуши във Висшата лига, носейки ценния успех с 3:2 и увеличавайки шансовета на Мърсисайдци за Топ 4. 

След гола той не отпразнува бурно радостта си, като само тънко се усмихна, а след мача отказа да дава интервюта. Днес обаче нападателят публикува краткто съобщение в Инстаграм. 

„Страхотен мач, момчета! Тази усмивка е САМО за тези, които винаги са вярвали в мен и са ме подкрепяли. Благодаря ви. Давай, Ливърпул! Трябва обаче да останем скромни и да продължим да работим здраво. Случилото се в този мач вече е в миналото”. 

Асистент-мениджърът на тима Колин Паскоу отново похвали футболиста за неговото старание. „Марио винаги работи здраво на тренировките. Напоследък бе болен и имаше проблеми с крака, но не се отказа и стигна до този заслужен гол. Сигурен съм, че е щастлив” каза той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА