Last news in Fakti

17 Февруари, 2015 12:28 685 0

Уволниха треньора на Неделев в Майнц

  • майнц-
  • неделев-
  • уволнение-
  • хюлманд

Мартин Шмид пое Майнц, днес води първа тренировка

Уволниха треньора на Неделев в Майнц - 1
Снимка: БТА/АР
Германският Майнц се раздели с треньора Каспер Хюлманд, обяви официалният сайт на клуба. Новината беше очаквана от немските медии, които предупредиха за очаквания ход на управата на клуба, в който играе българският национал Тодор Неделев.
 
42-годишният Хюлманд пое Майнц през лятото, когато наследи Томас Тухел начело на отбора. Под ръководството на датчанина „червено-белите“ записаха 4 победи, 10 равенства и 7 загуби в Бундеслигата. Тимът е само на точка над зоната на изпадащите.
 
Начело на тима застава Мартин Шмид, който до момента беше начело на втория отбор на Майнц. 47-годишният швейцарец днес ще проведе първата си тренировка с тима. До момента той не е бил начело на елитен клуб. През кариерата си е работил в Швейцария за Рарон и втория отбор на Тун. От 2010 г. води втория тим на Майнц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА