Last news in Fakti

3 Март, 2015 11:59 1 053 1

Тайгър Уудс е бил хванат с допинг?

  • уудс-
  • допинг-
  • олсън-
  • голф-
  • обвинения

Неговият колега Дан Олсън обяви изненадващо, че Уудс не е контузен, а изтърпява наказание

Тайгър Уудс е бил хванат с допинг? - 1
Снимка: БТА/АР
Определяният от мнозина за най-великия голфър Тайгър Уудс, който наскоро прекрати кариерата си временно, бе обвинен в използване на допинг. Обвинението по него хвърли професионалният голфър Дан Олсън, който обяви шокиращо, че знае от достоверен източник, че Уудс не е контузен, а изтърпява наказание заради употреба на допинг.
 
Според Олсън неговият колега е дал положителна допинг проба за хормон на растежа, който е абсолютно забранен в спортните среди и се счита за допинг.
 
"Изневерите на Тайгър няма да бъдат нищо в сравнение на това, което ще бъде разкрито и неговият позор ще бъде много по-голям от този на Армстронг", обяви Олсън.
 
"Той беше толкова добър в голфа, колкото Ланс в колоезенето, но когато разкритията излязат наяве падението му ще бъде по-голямо дори и от това на Армстронг", добави той.
 
Официалната позиция на Уудс за временното прекратяване на кариерата му е, че се нуждае от почивка и подобряване на формата. Другата причина е травмата в областта на гърба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хитър петър

    0 0 Отговор
    този черничкият има кинти да изкара още два живота а и сигурно носи сериозен пищов в гащите щом линдзи му пристана ?!нека му е лошо ...................