Last news in Fakti

4 Март, 2015 14:56 482 0

Астън Вила удари Уест Бромич с късен гол

  • астън вила-
  • английска висша лига-
  • уест бромич-
  • тим шерууд-
  • дузпа

Бирмингамци изкопчиха трите точки след дузпа в края

Астън Вила удари Уест Бромич с късен гол - 1
Снимка: БТА/АР

Астън Вила надигра Уест Бромич с 2:1 в мач от 28-ия кръг на Английската висша лига. Габриел Агбонлахор даде аванс на домакините след 22 минути игра, но в 66-тата Уест Бромич се върна в мача след попадение на Саидо Берахино, което се оказа и единственият удар на „дроздовете“ в очертанията на вратата за целия двубой. В последствие дойде и драмата в 93-тата минута, когато стражът на Уест Бромич – Бен Фостър фаулира играч на Вила в наказателното поле, а от бялата точка Кристиан Бентеке не сгреши и донесе успеха за бирмингамци.

Това беше първа победа за новия мениджър на отбора Тим Шерууд, който пое Астън Вила през средата на февруари, като по този начин тимът приключи черната си серия от 7 поредни загуби в първенството, която е и тяхна най-лоша от 52 години насам. Така Вила остана над зоната на изпадащите, като заема 17-тата позиция с 25 точки, докато Уест Бромич са 13-ти с пет повече.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА