5 Март, 2015 11:49 740 0

Ангел Петричев: Грандовете оформиха сериозна коалиция срещу Лудогорец

  • ангел петричев-
  • грандове-
  • лудогорец

Директорът на Лудогорец се осъмни в победата на Левски с 8:0 срещу Хасково

Ангел Петричев: Грандовете оформиха сериозна коалиция срещу Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде емоционално изявление след нулевото равенство, което неговият отбор направи в първия 1/4-финален мач от турнира за купата на България срещу Литекс.

Петричев  нападна Левски и ЦСКА, че са сформирали коалиция срещу Лудогорец и намекна за неправомерности в мачовете на „сините“ срещу Хасково.

„Господин Батков вместо да се нахвърля върху Лудогорец, да обясни как Левски спечели мача си срещу Хасково. Ние имахме един мач с Марек, който го въртяха по „Господари на ефира“. Защо и този мач не го завъртят? Наблюдава се сериозна коалиция между софийските грандове с дългогодишна история. Нека продължат да си живеят в тяхната паралелна реалност. Ние ще продължим да се държим коректно, въпреки че ни обвиняват във всички земни грехове. Ако Лудогорец е най-големия  проблем на българския футбол, нека Батков и Томов да го кажат, а ние ще извадим клуба от А група.

Бъдете сигурни, че се чувстваме добре, когато работим под напрежение. Това, че има някаква миникриза не значи, че няма да я  преодолеем. Ако не спечелим титлата ще атакуваме групите на Лига Европа. И там финансите са доста примамливи.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА