Last news in Fakti

17 Март, 2015 12:57 735 2

Аоияма отново допусна поражение в Осака

  • аоияма-
  • иванов-
  • сумо-
  • осака

Даниел Иванов загуби отново на големия пролетен турнир по сумо в Осака

Аоияма отново допусна поражение в Осака - 1
Снимка: БТА
Даниел Иванов-Аоияма допусна ново поражение в десетия кръг на големия пролетен турнир по сумо в японския град Осака. "Маегашира-3" Аоияма загуби от "маегашира-2" Садануми, който използва хватката "хатакикоми", за да свали съперника си на дохиото. Така българинът вече е с баланс от две победи и осем поражения. Днешната загуба е втора поредна за Аоияма.

Великият шампион Хакухо, който се стреми да спечели 34-а купа на Императора, е едноличен лидер с пълен актив от 10 победи. В десетия кръг Хакухо победи "маегашира-4" Такекадзе чрез "ошидаши". Друг "йокодзуна" Харумадужди спечели седмата си победа в надпреварата, след като победи "маегашира-6" Кайсей.

Третият действащ велик шампион Какурю се отказа от участие в турнира в Осака заради контузия в лявото рамо.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загубил

    0 0 Отговор
    Еми то не стаа само с млатене на ориз, трябва си и чалъм
  • 2 Силач

    0 0 Отговор
    Требе повече живо тегло... да заякчи муслулатурата на краката за целта клекове и между тех серия лег. Като качи още малко ще почне да печели!