Last news in Fakti

7 Април, 2015 22:30 820 0

Монако не успя да победи Монпелие

  • димитър бербатов-
  • монако-
  • монпелие

Бербатов влезе на терена през второто полувреме

Монако не успя да победи Монпелие - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Монако направи равенство от 0:0 при гостуването си на Монпелие в отложен мач от 25-ия кръг на френската Лига 1.

Българският нападател на домакините Димитър Бербатов не започна  мача като титуляр, но влезе на терена в 64-та минута като резерва на Дирар. Той обаче не успя да помогне на своите съотборници, които изпитваха сериозни проблеми в атакуващ план.

В 45-та минута Курзава засече центриране от корнер и отбеляза гол в полза на „монегаските“, който беше отменен заради засада. В 51-та минута гостите от Монпелие получиха дузпа заради задържане с ръце на Дирар срещу Дабо. Бариос обаче пропусна да се разпише от наказателния удар, пращайки топката над вратата.  Големият шанс за Монако дойде в 80-та минута. Тогава Сила бе изведен зад противниковата отбрана, но ударът му попадна в обсега на вратаря Журдрен, който спаси топката.

След това равенство Монако се намира на 4-то място в класирането на френския шампионат с актив от 55 точки, на 7 зад лидерите от Пари Сен Жермен. Монепелие са 7-ми с 49 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА