Last news in Fakti

8 Април, 2015 22:23 841 0

Миланов с гол при загуба на ЦСКА (М)

  • георги миланов-
  • зенит-
  • цска

Московският гранд изпуска трофея в Русия

Миланов с гол при загуба на ЦСКА (М) - 1
Снимка: БТА/AP

Тимът на ЦСКА (М) допусна болезнено поражение, отстъпвайки с 1:2 пред Динамо (Москва) в столичното дерби на 22-ия кръг.в руската Премиер лига. Това бе и втора поредна загуба за московския гранд след краха срещу лидера Зенит в директния сблъсък за първото място предходния кръг.

Голът на българския футболист Живко Миланов се оказа недостатъчен и неговият тим се задоволи с това почетно попадение. Миланов отбеляза с отлично изпълнение от пряк свободен удар в 15-ата минута на срещата, за да възстанови равенството, след като Алексей Йонов бе открил за гостите.

В крайна сметка обаче отборът на родният национал не успя да вземе нищо от второто поредно дерби, което трябваше да изиграе в рамките на четири дни. Балаш Джуджак донесе победата на Динамо с попадение в 24-ата минута на двубоя на "Арена Химки".

В същото време в друг интригуващ мач от кръга Зенит сломи с 2:1 Терек при гостуването си. Андрей Семеньов откри за домакините от Грозни в 17-ата минута, след като се пребори при центриране.

Точно когато Терек сякаш владееше ситуацията на терена обаче, гостите от Санкт Петербург изравниха. В 30-ата минута Олег Шатов стреля при съпротива от двама защитници и направи 1:1. В 58-ата голаджията на питерци Хосе Рондон направи пълен обрат за 1:2 след точен удар от 12 метра при тупкаща топка. Тимът на Андре Вилаш-Боаш изтръгна важни три точки и държи титлата в ръцете си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА