Last news in Fakti

10 Април, 2015 10:27 1 125 0

Райс Мболи с проблеми в САЩ

  • мболи-
  • филаделфия-
  • проблеми-
  • наем

Филаделфия Юниън праща вратаря под наем до края на годината

Райс Мболи с проблеми в САЩ - 1
Снимка: БТА/АР
Бившият вратар на Славия и ЦСКА Райс Мболи ще си търси нов отбор. Това стана ясно, след като Филаделфия Юниън обяви, че пуска алжирския национал под наем до края на годината.
 
Мболи беше привлечен в тима от МЛС след края на Мондиал 2014. Той обаче не успя да покаже класата си в мачовете от началото на настоящия сезон и в пет мача получи девет гола. Освен това вратарят не се е появил на сбирка на отбора в края на март.
 
„Трудно се намират вратари от световна класа. Мболи е сред тях, но в момента нещо му пречи. Никой не знае какво е! Просто не е този човек, който беше в предсезонната подготовка. Прецених, че е по-добре за него и за отбора, ако отиде под наем някъде“, заяви треньорът на Филаделфия Юниън Джим Къртин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА