14 Април, 2015 22:29 1 103 0

Гуардиола: Радвам се, че съм в Байерн

  • гуардиола-
  • байерн мюнхен-
  • порто

Треньорът на баварците иска добра игра и в двата мача с Порто

Гуардиола: Радвам се, че съм в Байерн - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола даде официалната си пресконференция преди утрешната четвъртфинална среща с Порто за Шампионската лига.

"Ще играят тези футболисти, които се окажат утре на стадиона. Тези, които останаха в Мюнхен, няма да излязат на терена. Ние не можем да играем добре само в един мач. Ако искаме да се класираме, трябва да направим това два пъти".

"Порто не е отбор, който играе на контраатаки. Както и на нас, на играчите на Порто им харесва да оказват натиск върху съперника и да контролират хода на мача. На Хулен Лопетеги и на мен ни провървя да тренираме такива отбори като Порто и Байерн. На младини аз не можех и да си представя, че ще имам такава възможност", заяви Пеп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА