Last news in Fakti

15 Април, 2015 19:27 785 0

Лопетеги: Трябва да сме перфектни срещу Байерн

  • лопетеги-
  • порто-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига-
  • гуардиола

Искаме ние да сме движещата сила в предстоящия мач, обяви Хулен Лопетеги

Лопетеги: Трябва да сме перфектни срещу Байерн - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Порто Хулен Лопетеги е умерен оптимист за днешния домакински мач от 1/4-финалите на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен, който ще се играе на "Драгао".
 
"Амбиция и въображение - това са две много важни думи, които се касаят за нашия отбор", обяви той на пресконференцията преди мача.
 
"Бих искал да припомня на всички, че ние не сме спечелили директен билет за този турнир, ние трябваше да си го заслужим и завоюваме. Горди сме, че сме сред най-добрите отбори в Европа на този етап в Шампионската лига. Ние обаче искаме да бъдем основна движеща сила в предстоящия мач, като същевременно ще имаме и голямо уважение към нашия противник".
 
"Все пак тук става въпрос за Байерн, един от най-добрите отбори в Европа и за един от най-добрите състави на баварците в историята на клуба им. Наистина противникът ни има много отсъстващи, но на терена ще има 7 или 8 световни шампиони. Трябва да се съсредоточим върху играчите, които ще играят, не ми пука особено за тези, които ще отсъстват в състава на противника".
 
"Между мен и Гуардиола има голямо уважение, нямам търпение да се изправим лице в лице. Трябва да се справим по великолепен начин в атака и защита, за да постигнем целта си", завърши той.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА