Last news in Fakti

17 Април, 2015 20:38 716 0

Ван Гаал: Няма логика Юнайтед да спечели титлата

  • луис ван гаал-
  • манчестър юнайтед-
  • титла-
  • челси-
  • логика

Утре Манчестър Юнайтед гостува на лидера в класирането Челси

Ван Гаал: Няма логика Юнайтед да спечели титлата - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал заяви, че „червените дяволи“ имат теоретични шансове да спечелят титлата в Англия, но подобна развитие на ситуацията няма да е „логично“.

Юнайтед, който е в серия от шест поредни победи в английското първенство, утре гостува на лидера Челси. Разликата между двата тима е 8 точки в полза на лондончани.

„Няма да е логично да спечелим титлата, но е възможно. Ставали сме свидетели в предишни сезони на подобно нещо. Според мен Челси ще са доволни и на равенство“, сподели 63-годишният холандец, цитиран от Goal.com.

Челси, който отпадна на осминафиналите в Шампионската лига, е големият фаворит за титлата на Острова според букмейкърите. „Сините“ водят с 7 точки пред втория Арсенал, а освен това имат и мач по-малко от „артилеристите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА