Last news in Fakti

17 Април, 2015 21:22 538 0

Алегри: Мачът с Лацио е решаващ за титлата

  • ювентус-
  • лацио-
  • серия а-
  • калчо-
  • масимилиано алегри

Утре лидерът в италианското първенство приема намиращия се в прекрасна форма Лацио

Алегри: Мачът с Лацио е решаващ за титлата - 1
Снимка: БТА/ AP

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че утрешният мач срещу Лацио е решаващ за титлата в италианското първенство.

„Старата госпожа“ е убедителен лидер в класирането с аванс от 12 точки пред втория Лацио осем кръга преди края на шампионата.

„Те са в серия от осем поредни победи. Според мен утрешният двубой е решаващ за титлата“, заяви Алегри, цитиран от Football-Italia.net.

„Вярно е, че имаме преднина в класирането, но до края на сезона ни остават трудни и важни мачове”, сподели още 47-годишният наставник.

В събота Юве приема Лацио, а в сряда гостува на френския Монако в Шампионската лига. След това „бианконерите“ имат тежки мачове с градския съперник Торино и Фиорентина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА