18 Април, 2015 15:21 770 0

Верати: Играта на Меси е най-красива

  • верати-
  • псж-
  • барселона-
  • меси-
  • игра-
  • роналдо-
  • пирло
Верати: Играта на Меси е най-красива - 1
Снимка: БТА/АР

Младата италианска звезда на Пари Сен Жермен Марко Верати пропусна четвъртфинала срещу Барселона в сряда, но е категоричен, че Меси е най-добрият, срещу когото се е изправял някога. Това заяви в интервю за L’Equipe 22-годишният футболистът, чието име вече е съпоставяно с това на Андреа Пирло и редица други велики играчи.

„Определено срещу Меси е най-трудно да се играе, но пък и играта му е най-красива за наблюдаване. Вече съм играл срещу доста велики имена, като Кристиано Роналдо и Еден Азар, например. Но най-много се наслаждавам на стила на Меси, на начина по който той докосва топката.“ – сподели Верати.

Халфът на ПСЖ сподели още за стила му на игра и отговори на сравненията между него и Андреа Пирло: „Пирло е спечелил всичко – Световната купа, Шампионската лига, за мен е огромна чест да ме сравняват с него. Надявам се да имам неговата кариера.“

„Стиловете в играта ни се различават донякъде. Аз съм рисков играч, често играя сам. Това е начинът ми на игра. Можеш да загубиш топката за няколко секунди, наистина е опасно, но ако я запазиш, можеш доста да нараниш противника си.“ – завърши Верати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА