Last news in Fakti

25 Април, 2015 06:00 1 028 0

Ливърпул ще бие УБА

  • уба-
  • ливърпул-
  • прогноза

Мърсисайдци остават в борбата за 4-ото място при успех в събота

Ливърпул ще бие УБА - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Ливърпул пропиля шанса си за трофей след загуба от Астън Вила на 1/2-финалите от турнира на ФА Къп. Във Висшата лига "мърсисайдци" също допуснаха твърде много издънки, падайки от Юнайтед и Арсенал. Това отдалечи възпитаниците на Брендън Роджърс от Топ 4 на 7 точки от Манчестър Сити.

Утешението за тима остава, че има и мач по-малко от конкурентите си за местата, даващи право за участие в Шампионската лига. Тази събота Пулл гостува на УБА и няма право да допуска нови грешки.

Уест Бромич от своя страна е 17-ти в класирането, но оцеляването му в елита на Англия изглежда сигурно. В последните си 5 домакинства отборът има 2 загуби и 3 победи и показва колебания в играта. За последните си две срещи от Премиършип двата тима са си разменили по две победи и имат един равен. Ливърпул попринцип има проблем с този съперник, но с оглед на нуждата от точки и без коментар по-качественият състав на Ливърпул, ние от екипа на Факти.бг сме склонни да прогнозираме успех за гостите. За знак 2, коефициента варира между 1.80 и 2.00 в отделните букита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА