Last news in Fakti

26 Април, 2015 09:24 915 0

Икарди донесе победа на Интер срещу Рома

  • интер-
  • рома-
  • серия а-
  • мауро икарди

Рома с най-слабото си нападение от 20 години насам

Икарди донесе победа на Интер срещу Рома - 1
Снимка: БТА/ AP

Интер победи Рома с 2:1 в среща от 32-ия кръг на италианското първенство, играна на „Джузепе Меаца” в Милано.

Ернанес даде преднина на „нерадзурите” в 15-ата минута. Наинголан изравни в 63-ата, но две минути преди края на редовното време Мауро Икарди донесе победата на домакините.

„Вълците” в трети пореден двубой не успяват да стигнат до трите точки. Тимът е трети в класирането с 58, но ако днес Наполи победи Сампдория, ще се доближи само на 2 от Рома.

Интер е седми с 45 точки и шансове да се класира в Лига Европа догодина. Интересен факт е, че Рома е с най-слабото си нападение от 20 години насам.

„Джалоросите” имат 43 гола от началото на сезона в калчото. За последно през сезон 1994/95 тимът е бил толкова „беззъб” в атака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА