Last news in Fakti

28 Април, 2015 23:51 800 1

Хъл Сити остави Ливърпул извън Шампионската лига

  • ливърпул-
  • хъл сити-
  • англия

Тигрите спечелиха с 1:0

Хъл Сити остави Ливърпул извън Шампионската лига - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Хъл Сити спечели домакинството си срещу Ливърпул с 1:0 в мач от 33-ия кръг на Английската висша лига.

Мачът започна равностойно и в 5-та минута Балотели стреля добре от пряк-свободен удар, но прати топката над вратата. Футболистите на Хъл отвърнаха в 6-та минута, когато  Ндойе стреля добре с глава, но ударът му бе спасен от Миньоле. В 20-та минута мощен удар на Коутиньо от близо бе избит от Харпър. Хъл Сити откри резултата в срещата в 37-та минута. Тогава центриране от ляво намери Доусан, който с глава отбеляза за 1:0. Играчите на Ливърпул отвърнаха в 41-та минута, когато Айб намери добре Хендерсън, чийто удар попадна в Харпър.


Мърсисайдци започнаха добре второто полувреме. В 62-та минута Коутиньо изведе добре Хендерсън, който стреля във вратаря. В 70-та минута Харпъл изби силен удар от далеч на Хендерсън. Все пак „тигрите“ успяха да затворят мача и се победиха с крайната победа.


След този резултат Ливърпул се намира на 5-то място в класирането на английския шампионат с актив от 58 точки. Хъл Сити са 15-ти с 34 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Апостолов

    0 0 Отговор
    Ексклузивно: "Ливърпул" искат звезда на "Пари Сен Жермен"

    http://liverpool.operatura.info/?p=2423