29 Април, 2015 13:56 742 0

Йоканович: Сам нямаше да си тръгна от Левски

  • славиша йоканович-
  • левски-
  • треньор

Той признава, че е планирал да остане в клуба

Йоканович: Сам нямаше да си тръгна от Левски - 1
Снимка: YouTube

Сръбският треньор Славиша Йоканович заяви, че не е напуснал отборът на Левски по собствено желание.

През миналата седмица специалистът класира втородивизионния Уотфорд в Английската висша лига. Той водеше Левски между юни и септември 2013 г. , преди да бъде уволнен. Пред „Меридиан мач“ сърбинът заявява, че е нямало да поеме тима,ако е знаел, че ще бъде освободен след два месеца.

„Разбира се, че бях разочарован, когато напуснах Левски. Имахме друг план. Едва ли щях да дойда, ако знаех, че ще стоя в отбора по-малко от три месеца. Клубът обаче търсеше друго решение. Сам нямаше да си тръгна от Левски, но за съжаление това не зависеше от мен.

Пожелавам на Левски скоро да се върне на подобаващото му се място. Надявам се да спечелят срещу Лудогорец и да играят финал“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА