Last news in Fakti

5 Май, 2015 20:57 1 400 0

Ще има ли реванш между Мейуедър и Пакиао?

  • пакиао-
  • бокс-
  • реванш-
  • мейуедър

Мейуедър склони за втори мач с Пакиао

Ще има ли реванш между Мейуедър и Пакиао? - 1
Снимка: БТА/АР
Битката на века между Флойд Мейуедър и Мани Пакиао най-вероятно ще се повтори. Това съобщава ESPN, позовавайки се на своя боксов експерт Стивън Смит. Журналистът е получил уверение лично от шампиона Мейуедър, че ще има реванш между него и Пакиао, но не през септември, а догодина.
 
Преди време американецът обяви, че през септември ще се качи за последно на ринга в мач без залог, тъй като обмисля да предаде доброволно световните си титли. За съперник в есенния сблъсък се спряга британеца Амир Хан.
 
Реванш между Мейуедър и Пакиао се очакваше, тъй като в договора за битката им на 2 май имаше такава опция. Очаква се да се запазят и финансовите параметри за двамата - 150 милиона долара за Мейуедър, независимо от изхода на битката и 100 милиона за Пакиао.
 
Хонорарът за Мейуедър от Битката на века скоро може да намалее с 20 милиона долара, тъй като срещу боксьора бе заведено дело от бившата му жена Джоузи Харис за клевета. Мейуедър определи майката на трите му деца като наркоманка, а шансовете да бъде осъден се увеличават, тъй като боксьорът вече загуби дело за домашен тормоз срещу Харис.
 
Дни преди битката с Пакиао, бащата и треньор на Мейуедър - Флойд Мейуедър - старши изрази опасенията си, че синът му може да стигне до фалит, ако спре да печели милиони и продължава да харчи необмислено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА