Last news in Fakti

8 Май, 2015 20:00 1 226 0

Драма във финала на държавното по футзал

  • унсс-
  • гранд про-
  • иво стойнев

УНСС губеше с 0:3, но докара срещата до дузпи

Драма във финала на държавното по футзал - 1
Снимка: unwe.bg

Шампионът Гранд Про за пореден път доказа, че е един от най-силните отбори по футзал в България. Варненци надиграха с 8:7 тима на УНСС след драматични дузпи в първата среща от финалната серия на държавното ни първенство, което се провежда в зала "Орловец" в Габрово.

Редовното време завърши при 3:3 като "студентите" от София показаха, че са не по-малко класният тим и макар че в средата на втората част изоставаха с 0:3 показаха спортна злоба и след три страхотни гола докараха срещата до дузпи.

И двата тима реализираха без грешка първите си три 11-метрови удара, послведва пропуск в четвъртия от страна на столичани и това реши и изхода на двубоя.

В разширения състав на УНСС попадна и един от спортните редактори на Факти.бг, който има голяма заслуга за стигането на тима си до този етап на надпреварата. Иво Стойнев днес не игра, но подкрепи своя отбор, който по нищо не отстъпваше в представянето си срещу борещия се за четвърта поредна титла на България Гранд Про.

Серията се играе във формат 2/3 победи като реваншът е утре от 18 ч. и отново ще бъде излъчван директно по Канал 3. При разменени победи в двете срещи ще се изиграе трета решаваща в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА