27 Март, 2017 11:57 1 099 1

Бербатов с хеттрик в приятелско мачле

  • бербатов-
  • унсс-
  • футзал-
  • приятелски мач

Българският нападател донесе победата на своя тим срещу УНСС

Бербатов с хеттрик в приятелско мачле - 1

Димитър Бербатов отново записа победа на футболния терен. Митко с удоволствие прие поканата на УНСС за приятелски мач на малки вратички, който се състоя снощи в базата на ДИТ и Септември в "Драгалевци".

За тима на Бербо играха треньорът на Верея Александър Томаш и асистентите му в старозагорския клуб - вратарят Тодор Кючуков и Константин Мирчев, както и синът на Емил Кременлиев - Георги (сега футболист на Етър).

Срещата беше изключително качествена и оспорвана, като "студентите" водеха с 2:1 след попадения на Росен Дачев и Радослав Ханев две минути преди нейния край. Класата на Бербатов бе решаваща и с две страхотни негови попадения успехът беше за звездите - 3:2. Така бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед блесна с хеттрик.

"Нашите момчета получиха поздравления за добрата си игра, а скоро очакват и възможност за реванш", сподели треньорът на УНСС Иван Стоилов.

"Студентите" са лидер в първенството по футзал след 12 победи, 3 равенства и само една загуба до момента. Воденият от Иван Стоилов тим има 38 точки, с 2 повече от Левски София Запад.

Бербатов с хеттрик в приятелско мачле


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Защо ни занимавате с тази мърда?
    Другите от отбора сигурно са вкарали повече.