Last news in Fakti

9 Май, 2015 18:40 2 692 1

Фетел: Mercedes увеличиха дистанцията по между ни

  • формула 1-
  • хамилтън-
  • розберг-
  • фетел-
  • mercedes-
  • ferrari

Германецът призна, че Хамилтън и Розберг са доста бързи и трудни за настигане

Фетел: Mercedes увеличиха дистанцията по между ни - 1
Снимка: БТА/АР

Пилотът на Ferrari от Формула 1 – Себастиан Фетел сподели опасенията си за утрешното състезание за Гран при на Испания след днешната квалификация, в която тимът на Mercedes грабна отново първите две места в стартовата решетка на „Каталуния“, предадоха от Autosport.  Германецът завърши трети, но според него разликата между двата отбора се е увеличила в полза на опонента, спрямо предните няколко състезания.

„Разликата между нас и Mercedes е по-голяма, отколкото беше в предните стартове от сезона. Въпреки всичко, не мисля, че това се дължи на едно-единствено нещо, все пак на всеки един от нас му беше малко по-трудно този уикенд.“ – заяви Фетел.

„При нас гумите не работеха така добре, както в Малайзия, а пък Mercedes успяха да извлекат максимума този път. Много бихме искали да ги доближим, но ако трябва да сме честни, те са си бързички. Наистина се надявам утре на състезанието да скъсим разликата, макар и да съзнаваме, че тя не е никак малка.“ – допълни бившият световен шампион, който на Гран при на Малайзия донесе първа победа във Формула 1 на Ferrari от близо 2 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мемфис

    0 0 Отговор
    Мерцедес поне още 2-3 години ще са недостижими, а Хамилтън след две години ще е петкратен световен шампион!