Last news in Fakti

9 Май, 2015 23:57 7 580 5

Реал (Мадрид) сдаде титлата с хикс срещу Валенсия

  • реал (мадрид)-
  • валенсия-
  • сантияго бернабеу-
  • барселона-
  • титла-
  • роналдо

Кристиано Роналдо изпусна дузпа за домакините

Реал (Мадрид) сдаде титлата с хикс срещу Валенсия - 1
Снимка: БТА/АР

Реал (Мадрид) и Валенсия направиха зрелищно равенство 2:2 на "Сантияго Бернабеу" в мач от 36-тия кръг на Примера дивисион. С този резултат на практика "кралския клуб"  се предаде в борбата за титлата и вече изостава с цели 4 точки зад вечния си съперник 2 кръга преди края на шампионата.

Гостите започнаха първата част с мигновена атака, която доведе до корнер след избита топка от Икер Касияс. Реал се поокопитиха и нацелиха цели три греди за отрицателно време малко след това. Въпреки временния натиск на "белия балет" Валенсия отговори с два бързи гола, които попариха домакините и смълчаха трибуните. Попаденията бяха дело на Пако Алкасер в 20-тата и Хави Фуего в 26-тата минути. В края на полувремето мегазвездата на мадридчани Кристиано Роналдо пропусна дузпа, изпускайки шанса да намали резултата. 

Реал все пак стигнаха до равенството след почивката, но силите им не стигнаха за така нужния успех. В 55-тата минута Пепе намали резултата, а в 84-тата Иско с красив шут отдалече върна за кратко надеждите на "лос бланкос".

С този развой на събитията Барселона се нуждае от 1 победа в оставащите два мача, за да си гарантира титлата в Испания, докато Реал ще се надяват Атлетико (Мадрид) или Депортиво (Ла Коруня) да изкопчат точки от "каталунците". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    1 0 Отговор
  • 2 реалист

    0 0 Отговор
    Този прехваления ром е пълен нещастник и куц кон. Винаги са го толерирали, но за мен не е най-добрия. Той дори не може да се нареди сред най добрите. Опитва се да се мери с великият Лео Меси, но това е все едно да се сравнямат Москич с Мерцедес. Меси е светлинни години напред. той е невероятен талант, а този Ронардо е един позьор и нищо повече. Само чалъми и нищо друго от него.
  • 3 лудогорец

    0 0 Отговор
    ще сдаде и купата на Европа
  • 4 FFF

    0 0 Отговор
    Според мен на Меси му надуват много вятър в платната. На световното беше под всякаква критика, а му дадоха персонална награда??
    И това ако не е фарс??
    Роналдо е доста по-атрактивен футболист
  • 5 RRR

    0 0 Отговор
    А НА РОНАЛДО КАКВО МУ ПРАВЯТ НЕ МУ НАДУВАТ ПЛАТНАТА. ИСКАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ ПОРТУГЕЗА БЕШЕ МНОГО ДОБЪР ХА ХА МИСЛЯ ЧЕ СИ ТРЪГНА НА.РАН. МЕСИ Е МНОГО ЗЕМЕН НЕЕ НАДУТ КАТО ТОЯ КОМПЛЕКСАР СИМУЛАНТ.