Last news in Fakti

13 Май, 2015 16:12 1 931 0

Ангел Петричев: Не очаквахме, че ще спечелим титлата толкова рано

  • ангел петричев-
  • титла-
  • лудогорец

Лудогорец ще отпразнува своята 70-годишнина с мащабен концерт

Ангел Петричев: Не очаквахме, че ще спечелим титлата толкова рано - 1
Снимка: БТА

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори за предстоящия празник по повод  70-годишнината на клуба и призна, че не е очаквал отборът да има шансове за спечелването на титлата толкова рано.

„Искам да кажа, че програмирането на този празник тече от доста време и не сме предполагали, че точно на този ден можем да станем шампиони. През зимата бяхме догонващи и въобще не мислехме, че може да сме шампиони по това време. Във футбола човек трябва да бъде предпазлив и да не слага каруцата пред коня.

Имаме доста други събития освен юбилея. Откриваме трибуна „Моци“. Имаме мач с Локомотив София, където зарядът ще е доста голям. Първо на кратка церемония ще открием трибуната. В 18:00 ч. на „Лудогорец Арена“ започва тържествената програма. Крисия ще изпълни една песен, която ще ни припомни нейното изпълнение от мача ни с Лацио в Лига Европа, когато разплака голяма част от публиката. Ще чуете новият химн на Лудогорец, който ще бъде изпълнен от Деси Слава. След мача с Локомотив започва същинското тържество. От 21:30 ще пее Джена, а след това на сцената излиза Цеца.

На 17 май се предвижда ден на откритите врати на трибуна „Моци". Всеки, който си е закупил билет за мача в петък ще има възможност да влезе и да разгледа всичко на трибунат „


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА