Last news in Fakti

14 Май, 2015 09:17 875 0

Мемфис Депай: Мога да съм като Роналдо

  • мемфис депай-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед

Холандския футболист смята, че стилът му е подобен на този на португалеца

Мемфис Депай: Мога да съм като Роналдо - 1
Снимка: БТА/AP

Голямата надежда на холандския футбол Мемфис Депай заяви, че се надява един ден да достигне нивото на супер звездата на Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, съобщи goal.com.

Звездата на ПСВ Айндховен ще облече фланелката на Манчестър Юнайтед през следващия сезон, след като двата тима постигнаха договорка за трансфер на стойност 22.3 млн. паунда. Феновете на отбора вече таят надежди, че холандецът може да достигне нивото на Кристиано Роналдо, който докато играеше на „Олд Трафорд“ беше в основата на спечелването на три титли на Англия и един трофей от Шампионската лига.

„Вече чух, че някои хора ме сравняват с Кристиано Роналдо. Страхотно е да чуя подобно нещо, но аз съм само на 21 години и се надявам, че един ден ще достигна неговото ниво. Моят стил е подобен на неговия и той определено е един от моите идоли. Ще трябва да поработя, докато достигна неговото ниво по отбелязване на голове. В момента съм страшно развълнуван. Винаги съм мечтал да играя в Англия. Това вече е постигнато, но аз съм гладен за още успехи.“, заяви Депай.

През този сезон крилото беше в основата на триумфа на ПСВ Айндховен в холандското първенство, след като отбеляза 28 гола за своя отбор във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА